GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Av. Mahmut Düşün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünde şehitlerimizi saygıyla, minnetle andık.

Mrt

TÜBİTAK Bilim İnsanı Programları Başkanlığı Tarafından 4-6 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen 55.Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri ADANA Yarışması’nda Sergilenmeye Değer Bulunan Projemiz için öğrencilerimiz ve danışman öğretmenimize TÜBİTAK tarafından gönderilen katılım belgesi verildi.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER CETVELİ

YAPAY ZEKA DESTEKLİ İNTERAKTİF VİDEOLARLA TARİH DERSİ ÖĞRETİMİ

Şbt

Bilişim teknolojileri bölümü öğretmeni Mustafa Ece danışmanlığında Tübitak liseler arası yarışmada kullandığımız öğrenci grubumuz için hazırladığımız podcast kullanıcıların dinlemesine açıldı.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK

5. GAZİ YARI MARATONU VE HALK YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

TEMA Vakfı Şehitkamil İlçe Temsilcisi Duygu Karabay Okulumuzu Ziyaret Etti

İtalya Gezisi

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER CETVELİ

Nis

Sivas ilinde yapılan Oryantiring Gençler A-B grup (bölge)  Yarışmasında ,Dereceye girerek Kastamonu Türkiye şampiyonasında 16  Takım arasına girmeye hak kazandi...

Kas

Okulumuz, Sabancı Üniversitesi 2021 yılı Mor Sertifika Programı - "Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü Teşvik Katagorisi" Kazananı olmştur.

Mrt

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Berdıl Bakay ve Mustafa Ece tarafından velilerimize ziyarette bulunuldu.

Geçen yıl okulumuzun başarılı  bir şekilde uygulanan Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Sosyal Sorumluluk Projesi bu sene de devam etmektedir.Yapılan ziyarette elektronik eşyalar ile ilgili bilgi verildi.